BuzzadorBLOG

lördag 6 december 2014

Nu har det hänt igen....



Alltid ska man måst va bekymrad över syrran, idag stack hon iväg och jaga en bil igen!Jag kan inte förstå att hon inte kan tänka efter lite, o lyda när någon ropar åt henne! Idag så smet hon med husse ut genom garagedörren innan han riktigt hann tänka, så klart susade det en bil på vägen samtidigt.... Siri stack iväg som skjuten ur en kanon efter bilen upp för gatan och lyssnade inte det minsta fast husse ropade på henne.

Vi hann inte ta fram kameran, när hon stack efter bilen, men så här såg hon ut....

Hon har ju varit riktigt ordentlig en tid nu så alla har tänkt att hon har fått förstånd.... 

Hon har ju också fått gå på kursen " lugn och fokus" och där lär hon ju ha skött sig exemplariskt och lärt sig att koppla av och lyssna. Jag fick minsann inte komma med på kurs jag, fast jag nästan grät varje gång de for! Hemma fick jag träna med och jag var/är precis lika lugn och fokuserad som Siri!

Idag har vi varit på socialiserings promenad i centrum, där fanns så mycket osociala människor som var i vägen, men några sociala hundar fanns det väl som man kunde snacka lite med. Det var marknad sa matte.

Matte och husse håller nog på att bli lite galna på mej också.... Jag tycker att det är så jättekul att vrålskälla när någon ringer eller knackar på dörren! Jag får hjälp av Siri också, hon är nästan lika bra som jag! Matte har försökt att få kontakt med oss och prata reson, men vi bryr oss inte.... Igår blev hon riktigt arg och sa att hon kommer att dra oss båda två i öronen och lyfta upp oss i svansarna om vi inte slutar. Vi får väl se hur det går... Nu har jag hört att hon pratat med husse att hon skulle be alla på gatan komma lite nu och då och hälsa på, ha med sig något riktigt gott hundgodis att bjuda på ... Vi får väl se hur det lyckas ;)

 Precis så här skulle det väl gå till , tror jag....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar