BuzzadorBLOG

lördag 4 maj 2013

Det finns ormar till förbannelse!


I dag när vi var vid Norrängsstugorna och pysslade så hörde jag att det prasslade i en buske. Jag blev lite nyfiken och stack in min långa nos, luktade och nosade på den gråbruna pinne som stack upp i busken.... Då kom matte rusande och skrek för full hals, pinnen har ögon!!!!!!!! Jaha, men jag är ju en centimeter från pinnen,,, matte skriker, " passa, passa den kan bita", nähä, inte bet den.... matte blev galen, slet bort mej och hon luktade riktigt rädsla så jag förstod att här ska man passa upp och va försiktig. Pinnen började röra på sig och kräla ner i en bergskreva.... plötsligt skriker matte " det kommer en till " , husse kommer farande med en spade i hugg, den andra pinnen krälar ner i bergskrevan den också.... Siri blev lite småtokig och kom hon också, va kul tyckte hon, lite extra fart på matte o husse.


Jag drog mig diskret åt sidan och förstod stundens allvar....


Efter 10 minuter ropar matte igen, nu är dom tillbaka, husse kom med spaden och sen va sagan slut....
Jaha, frid och fröjd tänkte jag och det tänkte säkert matte också, men efter 5 minuter skriker matte högt igen, Siri kommer släpande med den största bruna, randiga ormen och försöker springa undan med den, för att kunna äta upp den, hon är inte riktigt klok, försöka äta ormar.... matte blev halvt galen på henne förrän
 hon fick bort henne från ormen och Siri fick en riktig överhalning och åkte på arrest in i bilen! Jag kan inte förstå att hon inte lyssnar och kan tänka alls utan bara far på och gör en massa dumheter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar