BuzzadorBLOG

torsdag 26 december 2013

Julklappsbok till husse och matte

Matte springer ju med kameran i tid och otid, jag måste nog säga att jag inte gillar så värst att ställa upp som fotomodell....


När matte nu har tagit en massa bilder, så tänkte jag att det skulle ju inte va så tokigt att fixa en bok av dem, jag är ju dessutom ganska snygg på en del foton. Siri o jag har ju ingen annan julklapp åt matte o husse, vi själva fick ju den vanliga julklappen, grisöra och korv....

 Här är jag nog riktigt gullig tycker jag och Gröne han saknar jag... Siri tog honom ifrån mej... Hon ska ju ha allt som är mitt hon!

Lite gulligt i lilla mattes famn men nu är jag ju för stor att va i famnen, dom försöker ta mej i famnen ibland, men skämmigt, inte sitter en stor hund i famnen! Jag har slutat att gå på fotboll också.... Det var ju sånt fasligt liv på läktaren med både trummor och så skrek nån gubbe "ut med domaren"....

Ja, inte glömmer jag när min uppfödare kom hit släpandes med Siri, hon var nog lite nojsig då och förresten det är hon fortfarande!

Här sitter lilla Siri in i hyllan och är rädd för sopbilen, hon har alltid varit rädd för sopbilen och kan ni förstå att det är hon fortfarande! Nu på julen sprang matte ut med Siri när sopbilen kom och skulle träna henne! Det värsta var att matte var ju inte ordentligt klädd heller, hon hade bara kalsonger på sig och sockor med hjärtan i tofflorna! Inte undra på att sopgubben log när de gick runt sopbilen varv på varv, och så sprang de efter, när den körde mellan soptunnorna! 
På andra bilden är Teddy med, han brukade vara hos oss ibland, han var så stiligt och så snäll! Han var en gammal gubbe och nu finns han inte mer....

Siri är lite tokig i skor, fast det har blivit bättre. Vår farmor är en liten vithårig gumma som vi gillar! 

Jag har nog varit tålig med Siri, hur hon har dragit mej i både öron och svans och inte blir jag arg på henne för det. Det är ju kul att ha nån att busa med, så jag låter henne hålla på! 

Förra vintern glömmer jag nog aldrig! Vi busade massor på isen, varje dag i flera månader ända till isen försvann, då sprang Siri över iskanten och ner i vattnet, simmade en bit och sen vände hon tillbaka. Dessutom åt hon upp den elastiska lindan vi kampar om på bilden, matte gav henne salt och vips hoppade den upp från magen!

Jag älskar vatten, alla sorters vatten, havet, skitkärren, äckliga diken och alla sorters vattensamlingar! I början var Siri lite försiktig med vattnet, men nu är hon precis lika tokig i vatten som jag är. 

Varje gång husse och matte varit på fotboll så tar dom på sig dom här halsdukarna, när dom kommer hem så antingen flaggar dom med dem o säger vi vann eller så kastar dom halsdukarna o säger vilket skitspel, då tar vi hand om halsdukarna och har lite dragkamp! Vi hoppas alltid på skitspel för då kan vi kampa med halsdukarna! 
En sak som är lite skämmig, Siri sover fortfarande i sin babybur, fast hon inte har plats i den, matte har klippt bort lite kanter så att hon inte få skavsår på halsen!

Vi satte in lite bilder av vår kisse Hulda också fast hon är nog ett rivjärn och så av Nelly som bodde hos matte och husse före oss, hon lär va i hundhimlen...

...och Edvin och Cello som också är änglahundar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar