BuzzadorBLOG

söndag 9 december 2012

Träff med colliesläkten i Uppsala

På lördagen var Siri, matte och husse på collieträff till Sävja och där träffade de en massa collies i olika storlekar och färger. Stackars jag/Tyra fick inte följa med, matte vägrade stoppa i mej en massa maskmedel som behövs för att få återvända från Sverige, där dvärgbandmask har påträffats. Finns antagligen i Finland också men de rävarna som har det har väl inte påträffats.... Jag har ju varit sjuk och haft jättehöga levervärden så därför sa matte ifrån att stoppa i mej maskmedlet och då måste jag stanna hemma!
 
De som de  träffade först var Siris kullbror Cooper som var väldigt lik henne. Vår pappa Elvis fanns också på plats, ståtlig herre som ska fylla 10år!

Det fanns släktingar hur mycket som helst, Siris mamma Zally och hennes syrra Stella.

Mikaela, Daniel och lillmatte Greta bjöd på en massa godis, pepparkakor, supergod saffranskaka och både glögg och kaffe!
 
De lär ha träffat två av mina/Tyras brorsor, här är Marley med sin familj...
 
 
...och här är Tyras bror Aslan med matte
 
 
Det var en massa syskon till oss, en del var hela och andra var halva......
 
Här är en av småttingarna på träffen, tror att det var Nisse, som är 4 månader, han drack glögg och det tyckte han att var så gott så han sprang runt och höll sin mugg hur länge som helst!
 
En del lekte och hade roligt, andra sprang runt och jagade varandra och ibland var det lite gruff, men mest var det bara roligt och inte var det mycket skäll heller.
 
Här är vår uppfödarfamilj på väg hem, riktigt full last hade de i barnkärran, två barn och så Nisse, men Nisse ramlade av i en kurva....
Tack så mycket alla, fast jag inte fick komma med, men Siri har berättat hur det var och vem som var där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar