BuzzadorBLOG

måndag 18 april 2011

Jag har varit på min första utställning!






Nu har jag varit på min första utställning och guu va hundar det var där! Vi startade hemifrån på lördagen och åkte båt till Grisslehamn, sen vidare till Uppsala där min matte och husse fick för sig att de skulle passa på att handla lite ( Ikea m.m.) och inte fick jag komma med, nej jag fick sitta i den där tråkiga bilen.... Vi kom fram till hotellet i Västerås vid sjutiden på kvällen, jag som inte gillar att åka bil fick vistas en halv dag i bilen, men jag klarade mig utan att kräkas! Vi hade ett litet hotell rum för tre personer och mej, hade knappt rum att ligga på golvet. Det var massor med hundar på hotellet, jag undrar om det var ett hundpensionat?

På morgon var det dags att åka till utställningshallen och träffa en massa hundar och framförallt min farsa och och en massa syskon, jag tyckte att dom var såå snygga alla och dom var jättetrevliga med mig!

Träffade också min första matte, hon var lite jobbig, ville att jag skulle stå på ett bord och så sprutade hon vatten på mig, borstade och kammade mig och det värsta av allt var att hon började lugga mig bakom öronen! Matte viskade till mig att det var för att jag skulle bli så snygg, så snygg! Jag fick springa runt i en ring med andra collisar, sen kom det en stroppig kärring som skulle titta på mina tänder, hon riktigt klämde på mig och t o m så drog hon mej i svansen... Till slut sa hon att hon inte ville se mig i ringen igen för jag var inte tillräckligt snygg, som sagt en riktigt stroppig kärring var det och hon var inte så snygg själv heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar